Mirësevini në Berla Bio Beauty

Tiranë, Albania

Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!

Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!

Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!

590 L

Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!
1. Eshte nje detergjent antibakterial qe ndihmon te pastroje thellesisht furcat dhe sfungjerin tuaj te makiazhit.
2. Lengu eshte i sigurte dhe ruan butesine e mjeteve.
3. Nuk prodhon shume shkume dhe eshte i lehte per tu shpelare dhe kursen uje.
4. Ai shperben te gjitha llojet e produkteve te makjazhit dhe i mban ato te mbrojtura nga bakteret.

Share this product

Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!

New Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!
1. Eshte nje detergjent antibakterial qe ndihmon te pastroje thellesisht furcat dhe sfungjerin tuaj te makiazhit.
2. Lengu eshte i sigurte dhe ruan butesine e mjeteve.
3. Nuk prodhon shume shkume dhe eshte i lehte per tu shpelare dhe kursen uje.
4. Ai shperben te gjitha llojet e produkteve te makjazhit dhe i mban ato te mbrojtura nga bakteret.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clean Me Antibacterial Sponge and Brush Shampoo!”

Your email address will not be published.