Mirësevini në Berla Bio Beauty

Tiranë, Albania

Tapered Highlight (for highlight/contour powder)

Tapered Highlight (for highlight/contour powder)

2290 L

E realizuar per tu dhene ju nje ngjyre pa asnje te mete.
Mund te perdoret me produkte te lengshme dhe te thata.

Seti perfshin 6 furca.
B101 Face Luxe Brush ( for powders)
B102 Foundation Buffer ( for liquid foundation)
B103 Tapered Highlight ( for highlight/contour powder)
B104 Cheek Definer (for blusher/bronzer)
B105 Concealer Finish (for cream/liquid concealer)
B106 Drawing Brush (for nose contour/ eye primer)

Share this product

Face Make Up Brush Essential Set

Te prodhuara me fije sintetike super te buta me nje cilesi te larte, furcat tona te kategorise “Face Essential Kit” jane te dizenjuara ne menyre te vecante per perhapje perfekte te makiazhit,per hijezim dhe konturim.
E realizuar per tu dhene ju nje ngjyre pa asnje te mete.
Mund te perdoret me produkte te lengshme dhe te thata.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tapered Highlight (for highlight/contour powder)”

Your email address will not be published.